Forum Discussion

jaqb7312's avatar
jaqb7312
Rising Newcomer
5 days ago

Odzyskanie gier

Witam,

Dawno nie korzystałem z Origina i ominęła mnie migracja na EA. Po zalogowaniu się nie mam żadnej gry. Potrzebuję pomocy, ponieważ mój problem jest złożony - prócz tego konta posiadałem drugie, ale nie istnieje już skrzynka mailowa na które to konto jest założone.

Najbardziej przydałby mi się "bezpośredni" kontakt z doradcą EA.

Dziękuję

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej jaqb7312​ 

Brak gier po zalogowaniu do EA app, to  w wiekszości przypadków kwestia zalogowania sie na niewłaściwe konto. Zawartoś biblioteki Origin i EA appp nie różni się od siebie pod warunkiem wpisania tych samych danych do logowania (email/ EA ID/ hasło).

Pozostałe wskazówki znajdziesz w poście:

Jeśli potrzebujesz pomocy w zalogowaniu się do konta, na którym jest Twoj nieaktywny email, proszę skontaktuj się bezpośrednio z naszym doradcą.  Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

• jaqb7312's avatar
    jaqb7312
    Rising Newcomer
    2 days ago

Na tym koncie też miałem gry i jest pusto. Zmienił się też mój nick, znikł avatar. Konto totalnie zostało wyzerowane. Proszę o pomoc, to chyba nie jest wiele

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,341 PostsLatest Activity: 14 hours ago
OSZAR »