Forum Discussion

13572460000's avatar
13572460000
Newcomer
22 days ago
Solved

Przepadło mi większość plików.

Musiałam koniecznie sformatować dysk, przeniosłam folder the sims 4 na pendrive. gdy zalogowałam się na ea app i pobrałam simsy, zniknęły mi wszystkie rozgrywki, i połowa galerii. w folderze the sims 4 (tego z pendrive) nie ma niczego oprócz modów, żadnych kopii zapasowych ani zrzutów ekranu.. jakim cudem nie usunęło mi wszystkiego, chodzi mi o galerie, czemu ona została, a przynajmniej jej połowa, o co tu chodzi? da się jakoś przywrócić te pliki?

• Hej 13572460000​ 

Do Galerii masz dostęp z każdego urządzenia poprzez stronę a nie tylko z poziomu gry. W przypadku zapisów gry, są one przechowywane na dysku lokalnym w folderze "Saves". Jeśli ten folder nie został przeniesiony na pendrive wówczas nie masz dostępu do swoich wcześniejszych postępów.

Jak przenieść The sims 4 na inny komputer

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej 13572460000​ 

Do Galerii masz dostęp z każdego urządzenia poprzez stronę a nie tylko z poziomu gry. W przypadku zapisów gry, są one przechowywane na dysku lokalnym w folderze "Saves". Jeśli ten folder nie został przeniesiony na pendrive wówczas nie masz dostępu do swoich wcześniejszych postępów.

Jak przenieść The sims 4 na inny komputer

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,195 PostsLatest Activity: 9 hours ago
OSZAR »